Nieuwe Website voor onderdelindenoisterwijk.nl

Biedt je gast 24/7 service als restaurant

 

Consumenten zijn vandaag de dag gewend aan een 24/7 service. Ze zijn namelijk druk met hun werk, gezin en hobby’s. Hoe ga jij als restaurant eigenaar om met deze wensen vandaag de dag?

Online reserveren is een oplossing om gasten een betere service te verlenen. Steeds meer wordt er gebruik van gemaakt door bezoekers van restaurants.

Om deze reden besloot Harco van Ommen van Restaurant Onder de Linden in Oisterwijk ervoor samen met Qccs ICT een nieuwe frisse/trendy website te laten bouwen. Het resultaat mag er zijn. De komende maanden zullen we hard aan de website werken om goed gevonden te worden.

Er zijn nog vele plannen m.b.t. het verder ontwikkelen van de site. Qccs is dan ook blij dat er een lange termijn overeenkomst tot stand is gekomen met Harco van Ommen om de website verder te ontwikkelen en te onderhouden.

Wij wensen Harco van Ommen succes met de nieuwe site.

 

 

Ook een website nodig?

Wij ontwerpen en ontwikkelen mooie websites, succesvolle webshops en krachtigeinternetapplicaties. Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal.

Wilt u ook een website laten bouwen door Qccs ICT of wilt u meer weten neem dan contact met ons op of bel 013 – 580 01 86

Meer weten ga naar onze website www.qccs.nl of bezoek onze portfoliopagina.

Qccs Webdesign Team