Nieuwe Website voor Braboneger.com

Afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website voor Steven Brunswijk alias de Braboneger. Per 20 Juli 2015 is de website officieel online.

Wie is de Braboboneger:

Steven_Brunswijk_-BrabonegerSteven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken.

Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek onlangs bij het theaterdebuut van de Braboneger met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. Als wij Steven mogen geloven is dit nog maar het begin. “Ik wil mensen gewoon laten lachen”, vertelt hij zelf. “Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.”

Onlangs tekende hij een 5 jarig contract bij Mojo Theater. Steven wil zo het pad naar de top van de Nederlandse Comedy bewandelen.

Op www.braboneger.com en via social-media blijf je op de hoogte. Als het aan de Braboneger ligt, is er geen stoppen meer aan: “Ze goan d’r aaaff!!!”

Volg Braboneger op Facebook, Twitter, Youtube, Instagram of via de website Braboneger.com.

De komende tijd zal Qccs hard werken de site met de vele social koppelingen, evenementen en kaart verkoop verder te ontwikkelen.

Wij wensen Braboneger veel succes.

 

Het Qccs Design Team

Op zoek naar een nieuwe website? Neem dan snel contact met ons op.