Website maken Tilburg

Uw Zakelijke Site

Een zakelijke website nodig voor uw bedrijf, vereniging of stichting of voor u als particulier? Webdesign Tilburg Qccs maakt websites voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. Met de mogelijkheid om websites volledig zelf te kunnen beheren of om het aan ons over te laten. Ook zorgen wij ervoor dat uw site makkelijk te vinden is.

Uw Site Aanpassen

Een website dient te worden onderhouden en van tijd tot tijd van actuele informatie worden voorzien. Dit onderhoud kunt u bij vele concullega websitemakers uitbesteden, tegen een vast bedrag per maand of uurtarief, dit neemt kosten met zich mee. U kunt het onderhouden van de website ook zelf doen. U heeft absoluut geen html- of programmeerkennis nodig. Qccs kiest voor zijn websites voor het laatste, hetgeen u kosten bespaart. U kunt voortaan zelf teksten op uw website aanpassen, foto’s toevoegen of verwijderen, onbeperkt pagina’s toevoegen of verwijderen.

Al een Website

Heeft u reeds een website is dit geen enkel probleem. Qccs maakt ook in dit geval geheel gratis de website voor u op. Het team van Qccs maakt uw website, indien u ook daadwerkelijk tevreden bent over uw eigen website, gewoon na en voorziet de nieuwe gratis website van het CMS beheerpaneel. Op die manier kunt u voortaan zelf uw eigen website bijwerken, zonder dat udesign-slides technische kennis nodig. Volg simpelweg de eenvoudige stappen in de handleiding. Reden dat veel mensen met een website overstappen naar Qccs is dat veel mensen bij hun huidige websitepartij teveel aan hosting, websitenaam, en bijvoorbeeld per uur voor wijzigingen betalen. Bij sommige websitemakers loopt dit op tot in de honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar. Bij Een Zakelijke Website betaalt u slechts 120 euro excl. btw. per jaar en de website het CMS beheerpaneel zijn zelfs gratis. Hierdoor is Qccs goedkoper dan alle anderen.

Websites met meer bezoekers

Steeds vaker wordt het internet gebruikt om informatie op te zoeken. Een website is tegenwoordig het visitekaartje van uw bedrijf. U wenst gevonden te worden op het internet. Bij de ontwikkeling van de websites en het cms heeft Qccs rekening gehouden met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Altvavista, Msn en Yahoo en de dagelijkse analyse van de vindbaarheid. Hierdoor ontvangt uw website meer bezoekers met als gevolg meer (in)directe opbrengsten vanuit uw website.