Het belang van een Back-up voor uw onderneming

zodat belangrijke informatie niet verloren gaat

Werkt uw bedrijf ook steeds meer digitaal? Maar wat als er iets met een computer gebeurt? Dan wilt u er zeker van zijn dat de bestanden van uw bedrijf bewaard blijven. Het regelmatig maken van een back-up is daarom zeer van belang. Qccs ICT installeert graag een goede back-up oplossing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u belangrijke gegevens kwijtraakt. Maak online een afspraak of bel gratis naar 0800 397 37 80.

Veilige data opslag
Qccs ICT maakt gebruik van Back-up in de cloud. Uw bestanden zijn extra goed beveiligd met deze dienst. Bovendien kunt u bestanden eenvoudig terughalen. Back-up Online maakt een back-up van uw bestanden en slaat deze op in de cloud. Met een persoonlijke wachtwoord krijgt alleen u toegang tot uw bestanden.

qccs beveiliging data in the cloudVoordelen

  • Automatische backup
  • Veilige opslag
  • Kies zelf de mappen die u veilig wilt stellen
  • Backup vanaf meerdere computers
  • Voor Windows, MAC en Linux
  • Gemakkelijk data terughalen

Veilige opslag

Al uw bestanden staan veilig opgeslagen op de dubbel uitgevoerde servers van Argeweb in Nederlandse datacenters. De bestanden worden uiteraard geencrypt opgeslagen met AES encryptie technologie en zijn alleen toegankelijk via uw eigen inloggegevens.

Volledige controle

Wil u graag zelf bepalen wanneer de backups plaats vinden? Met de geavanceerde software kunt u zelf instellen of u dagelijks, wekelijks of maandelijks een backup wilt automatiseren. Ook kiest u zelf de tijd waarop de backup plaatsvind.

Bestanden herstellen

Op het moment dat het nodig is bestanden uit de backup terug te halen kunt u met de software eenvoudig tot op bestandsniveau bestanden uit de backup terughalen.

Wilt u meer weten over Back-up online? Neem dan contact met ons op.