Virus hulp tilburg

Ook als het gaat om virus hulp Tilburg is Qccs / Expert aan Huis uw partner.

Wat is spyware en hoe kunt u spyware verwijderen?

Spyware is een infectie die zich zonder uw toestemming in uw computer of laptop installeert. Met als gevolg dat deze niet meer goed functioneert of zelfs niet meer opstart.

Bij spyware gaat het uitdrukkelijk om spioneren en het stelen van gegevens. Meestal wordt de informatie gebruikt voor reclamedoeleinden.

Spywareprogramma’s lijken een beetje op computervirussen. Beide worden geïnstalleerd zonder dat de gebruiker er iets van weet en hebben vervelende gevolgen voor de gebruiker. Toch verschillen deze infecties van elkaar. Een virus zal proberen andere computers te infecteren en spyware kopieert zichzelf in het algemeen niet. Virussen verspreiden zichzelf meestal door onzorgvuldig computergebruik en spyware wordt verspreid door programma’s die zich juist uitdrukkelijk aanprijzen, zodat ze door onwetende pc gebruikers worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld door zich voor te doen als een antiviruspakket. Dit antiviruspakket werkt dus niet echt maar geeft wel meldingen dat u geïnfecteerd bent. Zodra u de zogenaamde infecties wilt verwijderen dient u een X bedrag te betalen, meestal in dollars. DOE DIT NIET!

Hoe kunt u zich hier tegen wapenen?

Indien u vermoedt dat uw pc geïnfecteerd is met spyware dan dient u direct in actie te komen en deze spyware verwijderen uit uw systeem. Dit kunnen wij voor u doen. Nadat wij klaar zijn met het spyware verwijderen dient u uw systeem goed te beschermen. Dat kan met een goede virusscanner die ook spyware stopt. Deze kunnen wij u uiteraard ook leveren. Zo hebben wij bijvoorbeeld Kaspersky.

Voor meer informatie over Kaspersky bel: 013-5800186.