Uitbreiding Keeperz.nl met nieuwe website Keeperzacademy.nl door Qccs

Met trots kunnen we vertellen dat Qccs onlangs een nieuwe website online hebben opgeleverd, namelijk de website Keeperzacademy.

Keeperzacademy is een uitbreiding van Keeperz en is een academie om keepers op te leiden. Sinds 2008 bieden zij talentvolle keepers vanaf 6 jaar de mogelijkheid om wekelijks te trainen en het maximale uit hun aanwezige talent te halen. Voor iedere leeftijdscategorie en voor ieder niveau hebben zij een aanbod, op deze manier maken de keepers kennis met de weer- en tegenstand die bij hun past.

De site gebruikt WordPress als CMS. Op basis van de gestelde eisen is gezamenlijk een thema geselecteerd. Dit thema is vervolgens verbouwd zodat aan alle (technische) wensen werd voldaan. Met behulp van enkele plugins is er functionaliteit toegevoegd, onder meer voor social media, beveiliging en caching. Het resultaat mag er zijn: een site die zowel op de mobiel, tablet als desktop er prima uitziet en snel werkt. En belangrijker: een site die vanaf dag 1 uitstekend wordt bezocht.

Het Qccs Design Team wenst Keeperzacademy.nl veel succes in de toekomst.

 

Qccs Design Team