Partijgemeentenbelangen.nl vandaag gelanceert!

Hierbij het nieuwsbericht PGB. En nog wat aanbevelingen website Qccs.

Vandaag is (vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen) de website van Partijgemeentebelangen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom vernieuwd.

 

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom is de website van Partijgemeentebelangen vandaag vernieuwd. De website geeft een beeld waar de partijgemeentebelangen voor staan en informeert de bezoeker onder ander over het verkiezingsprogramma “Samen verder”. De website is tot stand gekomen door QCCS, welke mede het beheer van de website verzorgd. Wij wensen Partij Gemeente Belangen (PGB) succes bij de komende verkiezingen.

 

De website Partijgemeentebelangen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom is tot stand gekomen door een enthousiast team QCCS gevestigd te Tilburg. QCCS bouwt websites en gebruiksvriendelijke systemen voor particulier en (bedrijfs)organisaties. Daarnaast verzorgen ze het onderhoud van websites, reparaties computer en onderdelen. Lees meer op onze rubriek computerhulp en voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Verantwoordelijkheid voor het beheer

Het beheer van de website valt onder de verantwoordelijkheid van partijgemeentebelangen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

Opdrachtgever en redactie website

Partijgemeentebelangen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

 

Technische realisatie en vormgeving website

QCCS