Grafisch vormgeven

Als vormgever moet je verstand hebben van kleuren en verhoudingen, vlakverdeling en typografie. Je moet creatief zijn en out of the box kunnen denken. De vormgevers van Qccs ICT beschikken over deze capaciteiten.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaal combineren van beeld en woord. Hieruit ontstaan de mooiste ontwerpen van logo’s, flyers, websites of complete huisstijlen.

Uw complete huisstijl onder één dak

Naast het ontwerp van het logo geven wij ook vorm aan alle huisstijlonderdelen, zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, notitieblokjes, advertenties, buitenreclame etc.

Wij zorgen ervoor dat alle communicatiemiddelen op elkaar afgestemd zijn, zodat potentiële klanten uw bedrijf direct herkennen!

Logo

Het lijkt gemakkelijk, even een logo en huisstijl ontwerpen. Maar het ontwerpen en bedenken van een logo voor een bedrijf is een vak apart. Het hele bedrijf moet namelijk worden samengevat in een sterkte typografie en een paar krachtige lijnen. Qccs heeft veel ervaring met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

Is uw logo of huisstijl aan verandering toe? Wij kunnen deze ook voor u restylen. Op deze manier behoudt u de vertrouwde uitstraling van uw bedrijf, maar krijgt uw organisatie wel een nieuw gezicht.

Voorbeelden van ons portfolio

arrow-down

Neem contact met ons op

© 2016 Qccs ICT Consultants | Webdesign & Hosting: Qccs ICT Consultants

Click Me