Draadloos internet

Wilt u geen lelijke bedrading in het zicht, dan kunt u het beste kiezen voor draadloos internet.  Monteur aan Huis is specialist op het gebied van draadloos internet en kan dit geheel voor u verzorgen.

Wat is het voordeel van draadloos internet?

U hoeft geen bedrading aan te leggen en u heeft op elke plek in huis  een internetverbinding. U kunt uw pc op elke gewenste plek in huis neerzetten of  met uw laptop in de tuin gaan zitten en daar dus  internet ontvangen.

Het grote voordeel van draadloos internet is natuurlijk ook dat er meerdere pc’s of laptops op dit netwerk kunnen inloggen. Uw draadloos internet wordt natuurlijk beveiligd met een netwerk sleutel zodat niet iedereen van uw netwerk gebruik kan maken.

Hoe gaat dit alles in z’n werk?

In veel gevallen beschikt u niet over een draadloos internet modem van uw provider of is het signaal van het modem te zwak. Wij koppelen in dit geval uw modem aan een draadloze zender (router). Het modem van u heeft internet en stuurt dit signaal door naar de gekoppelde draadloze router.  Deze router zorgt voor een draadloos internet signaal door het gehele huis. De pc wordt uitgerust met een draadloze ontvanger en op deze manier staan deze apparaten met elkaar in verbinding en zorgen dus voor draadloos internet verbinding. Een laptop heeft vaak al een ingebouwde draadloze ontvanger. Mocht uw laptop niet beschikken over een draadloze ontvanger. Geen probleem wij kunnen direct de juiste hardware leveren voor uw laptop. Meestal werken we dan met een PCMCI kaart. Zodra deze kaart is ingebouwd in uw laptop, is deze geschikt voor draadloos internet.

Heeft uw modem wel een ingebouwde draadloze optie maar geeft deze geen signaal? Geen probleem ook dat probleem kunnen we voor u verhelpen.