De Braboneger verkaast?!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4122″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

In De Braboneger verkaast?! duikt Steven Brunswijk, alias de De Braboneger en bekend van YouTube, in typisch blanke gebruiken en gewoonten. Met zijn twee matties doet hij die dingen die een Surinamer nooit zou doen.

Naar Frankrijk met de vouwwagen, naar een piratenfeest en iets simpels als boerenkool eten. Steven staat voor alles open, neemt geen blad voor de mond, speelt met vooroordelen en doet alles met een flinke dosis humor en een knipoog.Steven Brunswijk is geboren in Suriname en getogen in Brabant. Hij praat net zo makkelijk Surinaams als plat Tilburgs. Als De Braboneger geeft hij in zijn populaire vlogs op YouTube zijn ongezouten mening over alles wat los en vast zit. Steven is niet politiek correct. Hij is direct, gevat en zegt waar het op staat. En dat levert hem niet zelden kritiek op van zowel de blanke gemeenschap als de donkere gemeenschap.

Steven is opgegroeid in een echt Surinaams gezin in een typische arbeidersbuurt in Tilburg met een verscheidenheid aan culturen. Hoewel hij getogen is in Nederland, is het uitgesloten dat Steven gaat kamperen of boerenkool eet. Maar in De Braboneger verkaast?! stapt hij uit zijn comfort zone, gaat hij die confrontatie aan en dompelt hij zich onder in die dingen die typerend zijn voor de Nederlandse cultuur.

De Braboneger verkaast?! is vanaf maandag 14 november wekelijks te zien om 22.15 uur bij AVROTROS op NPO 3.

 

Qccs ICT Consultants feliciteert Steven Brunswijk met dit Succes.
Wilt u ook een website bouwen! Neem dan contact met ons op.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]